DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21011213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura en el context actual dels establiments hotelers i visió general del contingut del temari |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels conceptes teòrics fonamentals per al seguiment de l'assignatura |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Aplicació pràctica dels continguts de les sessions magistrals ja sigui en base a casos reals o creats explícitament |
Treballs | Realització dels treball d'assignatura que haurà de ser exposat a classe |
Estudis previs | Per poder elaborar el treball de curs l'alumne haurà de fer una sèrie d'estudis previs sobre la temàtica establerta |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Recerca de dades a la web, aplicació d'indicadors estudiats a classe i aprenentatge d'eines informàtiques |