DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carmen.portillo@urv.cat khaterine.bedoya@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Gràcies a l'assignatura, s'aconseguirà dominar el concepte de qualitat dels aliments (nutricional, sensorial i higiènica-sanitària) i familiaritzar-se amb els índexs de qualitat de l'aliment.
Comprendre els requisits d'etiquetatge dels aliments.
Manejar la legislació que s'aplica als aliments en els àmbits europeu, nacional i autonòmic. Adquirir destresa en operacions bàsiques d'anàlisi d'aliments, presa de mostres i elaboració d'informes. En el cas que l’evolució de la situació
sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i
l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i
s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada
assignatura. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |