DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA
Codi
19031205
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
4.5
1.5
Optativa
Segon
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Adreça electrònica
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant
Donar la informació suficient que permeti als alumnes adquirir unes nocions prelimirars del món de la biología de la vinya i la viticultura.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent