DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19214115 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | |||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | |||||||||||||
Professors/es | |
||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.cat | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Formar a l'alumne en tots els processos d'estabilització del vi, preparació per a l'embotelalt i l'embotellat mateix.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. | ||||||||||||||
| |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |