DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
VITICULTURA I
Codi
19224112
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Segon
Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
Adreça electrònica
miriam.lampreave@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
antonio.sanchezo@urv.cat
Professors/es
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
GIRALT ESTEVE, MIREIA
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant
Estudi de les tècniques vitícoles associades al conreu: esporga en verd, reg i fertilització, maneig del sòl
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent