DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL II Codi 19224113
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r i 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
OLIVELLA PASTALLE, FRANCESC RAMON
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Adreça electrònica francescramon.olivella@urv.cat
pol.gimenez@urv.cat
Professors/es
OLIVELLA PASTALLE, FRANCESC RAMON
GIMÉNEZ GIL, POL
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Desenvolupar la capacitat de descriure el vi mitjançant el taller de tast . Degustació de vinificacions especials: vins escumosos, rancios, oportos i vins de Jerez
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent