DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
CULTURA VITIVINÍCOLA
Codi
19224116
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Tercer
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Adreça electrònica
mariaassumpta.mateos@urv.cat
Professors/es
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Web
Descripció general i informació rellevant
Relació i impacte de la vitivinicultura amb la societat: Aspectes històrics, econòmics, ambientals i socio-sanitari
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent