DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS
Codi
19224204
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer quins son els criteris per la selecció de microorganismes enològics i com es poden millorar les seves característiques
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent