DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura (*) MICOLOGIA VITÍCOLA Código 19224216
Titulación
Grado en Enología (2014)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
3 Optativa
Modalidad y lengua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Ciencias Médicas Básicas
Coordinador/a
GENÉ DÍAZ, JOSEPA
Correo-e josepa.gene@urv.cat
isabelantonieta.iturrieta@urv.cat
Profesores/as
GENÉ DÍAZ, JOSEPA
ITURRIETA GONZÁLEZ, ISABEL ANTONIETA
Web
Información relevante Aquesta assignatura pretén donar a l’alumne els coneixements teòrics-pràctics necessaris pel reconeixement i identificació dels fongs relacionats amb la vinya, bàsicament fongs patògens però també aquells que són beneficiosos pel cultiu de la vinya. Un cop l’alumne hagi cursat l’assignatura es tindran coneixements de cóm i perquè els fongs poden produir malalties a les plantes, perquè són importants els fong, bàsicament miceliars, en el sector vitícola, i el que és més important, els alumnes hauran adquirits els criteris necessaris pel reconeixement de qualsevol fong de importància vitivinícola.
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.