DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) BEGUDES ESPIRITUOSES Codi 19224228
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura dona una visió global dels principals tipus d begudes espirituoses que s’elaboren actualment, tant des d’un punt de vista de la seva història, procés d’elaboració i caracterització, incidint en el tast sensorial de les mateixes, essent una part important del curs.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent