DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
ELABORACIÓ DE VINS
Codi
19605221
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Adreça electrònica
josemaria.llaurado@urv.cat
Professors/es
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
Web
Descripció general i informació rellevant
Descripció dels fonaments de l' elaboració de les diferents tipus de vins, des de el tractament del raïm fins l'embotellat.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent