DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS
Codi
19605223
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
FONTS GUZMAN, GERARDO
Adreça electrònica
gerard.fonts@urv.cat
Professors/es
FONTS GUZMAN, GERARDO
Web
http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Introducció a l'anàlisi sensorial dels vins i foment de la capacitat de descripció
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent