DADES IDENTIFICATIVES
2017_18
Assignatura (*)
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
Codi
19625208
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Web
http://www.etseq.urv.es/personal/flopez/flopez.html
Descripció general i informació rellevant
Introducció a la recerca enològica relacionada amb l’aplicació de la tecnologia als processos d’elaboració del vi.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent