DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS
Codi
20234118
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Tercer
Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica
carme.guell@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
Assignatura en la que es presenten les bases dels processos de concentració, assecat l'envasat d'aliments
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent