DADES IDENTIFICATIVES
2015_16
Assignatura (*)
CULTURA VITIVINÍCOLA
Codi
19214127
Ensenyament
Cicle
1r i 2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
5
Obligatòria
Quart
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica
albert.mas@urv.cat
marta.conde@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
antoniojesus.orte@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
CONDE CHIJEB, MARTA
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
ORTE VELLÉ, ANTONIO JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Relació i impacte de la vitivinicultura amb la societat: Aspectes històrics, econòmics, ambientals i socio-sanitaris
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent