DADES IDENTIFICATIVES
2011_12
Assignatura (*)
EL VI COM ALIMENT
Codi
19214206
Ensenyament
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica
mariajosepa.salvado@urv.cat
mariacinta.blade@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, MARIA JOSEPA
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Web
http://moodle.urv.net/
Descripció general i informació rellevant
Composició del vi des del punt de vista alimentari. Compostos fenòlics. Etanol
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent