DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 | ||||||||||
Assignatura (*) | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 19031203 | ||||||||
Ensenyament | Cicle | 1er | |||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | |||||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
|||||||
Llengua d'impartició |
|
||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.mestres@urv.cat javier.delrio@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Estudi de les tècniques bàsiques més utilitzades en l'anàlisi dels aliments |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |