IDENTIFYING DATA 2006_07
Subject Code 19042002
Study programme
Enologia (2003)
Cycle 2nd
Descriptors Credits Theory credits Practical credits Type Year Period
9 9 0 Troncal First Annual
Language
Department Bioquimica i Biotecnologia
Coordinator
VILLARROYA SERAFINI, AGUSTI
E-mail agusti.villarroya@urv.cat
Lecturers
VILLARROYA SERAFINI, AGUSTI
Web
General description and relevant information

Competences
Code  

Learning aims
Objectives Competences
Evolució històrica del conrreu vitícola ( Argumentació de les tècniques utilitzades en la producció viícola actual ).
Estudis prèvis per a la realització d'una plantació vitícola ( estudi i valoració dels factors climàtics, edàfics, topogràfics, agronòmics ,...).
Estudi del disseny i traçat d'una plantació vitícola ( valoració dels principals factors que intervenen en l'ellecció del marc,densitat de plantació, disposició,..).
Estudi, valoració ,dels diferents factors que intervenen en la realització de l'elecció del material vegetal ( portaempelt i viníferes ).
Estudi, valoració ,descripció i formes de realització de les diferents operacions prèvies a la implantació d'una vinya ( subsolat,desfonament, sanejament sòl,..).
Descriure, estudiar i valorar formes i condicions de realització de les operacions de plantació.
Descriure, valorar i estudiar formes i condicions de realització de diferents formes i sistemes d'empelt en viticultura.
Estudi , valoració i disseny dels diferents sistemes de conducció de les plantacions vitícoles actuals.
Estudi, valoració i descripció dels factors que condicionen i de les formes de realització de la poda d'hivern en viticultura.
Estudi, valoració i descripció dels factors que condicionen i de les formes de realització de la poda en verd "poda d'estiu" en viticultura.
Descripció, valoració i determinació de les condicions de realització de les principals operacions i tècniques de conreu en viticultura.
Descripció, valoració i formes de realització de les diferents tecniques de correcció nutricional en viticultura.
Descripció, valoració i determinar possibles formes de correcció dels desequilibris hídrics en viticultura.
Descripció, valoració de la importància econòmica i determinar possibles formes d'intervenció en el control de flagells i malalties de la vinya.
Descripció i valoració dels diferents factors i sistemes que condicionen la verema i transport del raïm així com la seva repercusió en la qualitat del vi.

Contents
Topic Sub-topic

Planning
Methodologies  ::  Tests
  Competences (*) Class hours Hours outside the classroom (**) Total hours
Introductory activities
0 0 0
 
 
Personal tuition
0 0 0
 
 
(*) On e-learning, hours of virtual attendance of the teacher.
(**) The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students.

Methodologies
Methodologies
  Description
Introductory activities

Personalized attention
 
Description

Assessment
  Description Weight
 
Other comments and second exam session

Sources of information

Basic

Complementary

Recommendations