DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura PRÀCTICUM Codi 19042013
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
9 0 9 Troncal Segon Anual
Llengua d'impartició
Departament Bioquimica i Biotecnologia
Quimica Analitica i Quimica Organica
Coordinador/a
LAMPREAVE FIGUERAS, MIRIAM
Adreça electrònica jaume.gramona@urv.cat
albert.mas@urv.cat
josep.guasch@urv.cat
fernando.zamora@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
marta.conde@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
franciscojavier.alsina@urv.cat
josemaria.llaurado@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
Professors/es
GRAMONA MARTI, JAUME
MAS BARON, ALBERTO
GUASCH TORRES, JOSEP
ZAMORA MARIN, FERNANDO
POBLET ICART, MONTSERRAT
CONDE CHIJEB, MARTA
LAMPREAVE FIGUERAS, MIRIAM
ALSINA CLARAVALLS, FRANCISCO JAVIER
LLAURADO REVERCHON, JOSE MARIA
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
Web
Descripció general i informació rellevant Pràctiques en un celler comercial

Competències
Codi  
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
B
B
B
B
B
B
B
B
B
C
C
C
C
C

Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Relacionar els coneixements adquirits amb el treball a la indústria A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
A9
A10
A11
A12
A13
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
B9
C1
C2
C3
C4
C5

Continguts
Tema Subtema
Qualsevol matèria pròpia de la titulació Qualsevol matèria pròpia de la titulació

Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
0 0 0
 
Pràcticum
225 0 225
 
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat

Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries No hi ha cap

Atenció personalitzada
 
Pràcticum
Descripció
Relació de l'alumne amb el tutor durant el desenvolupament de les pràctiques

Avaluació
  Descripció Pes
Altres

3) Fer una defensa publica del treball realitzat a l'empresa

25
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Fonts d'informació

Bàsica

Qualsevol font de les assignatures de la titulació

Complementària

Recomanacions


 
Altres comentaris
És molt recomanable haver cursat la majoria de les assignatures de la titulació.