Tipo A
|
Código |
Competencias Específicas | | A3 |
Controlar el sistema productivo de la materia prima con criterios de calidad y siguiendo los imperativos reglamentarios integrando los conocimientos de edafología, climatología y viticultura |
| A11 |
Diseñar un plan de marketing en el ámbito vitivinícola |
Tipo B
|
Código |
Competencias Transversales | | B5 |
Trabajar en equipo de forma cooperativa y responsabilidad compartida |
Tipo C
|
Código |
Competencias Nucleares | | C5 |
Comprometerse con la ética y la responsabilidad social como ciudadano y como profesional. |
Resultados de aprendizaje |
Tipo A
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
| A3 |
Conèixer la legislació vitivinícola espanyola
Conèixer la legislació vitivinícola comunitària
| | A11 |
Adquirir els coneixements necessaris en les tècniques de comunicació, promoció i distribució dels vins d'una empresa
|
Tipo B
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
| B5 |
Actúa constructivamente para afrontar los conflictos del equipo.
|
Tipo C
|
Código |
Resultados de aprendizaje |
| C5 |
Muestra respeto por los derechos fundamentales y de igualdad entre hombres y mujeres.
|
tema |
Subtema |
1 – Legislació espanyola. Antecedents. La nova legislació Llei 24/2003 |
|
2 – La protecció de la qualitat. Els C.R D.O. de vi i altres productes |
|
3 – Els vins especials: sangria, sidra,aperitius, generosos, brandy, vinagre, etc. |
|
4 _ Legislació que afecta les Indústries Agràries. |
|
5 _ Legislació Catalana. Llei 15/2002. l’INCAVI. |
|
6 _ Legislació específica sobre vinyes. Les plantacions. Les produccions. |
|
7 _ Legislació de la U.E.. Organització general. Els Reglaments |
|
8 _ La P.A.C. i la O.C.M. Altres disposicions. |
|
9 _ El Codi Alimentari. Additius, edulcorants, colorants, etc |
|
10 _L’etiquetat i presentació dels vins. Dades obligatòries i dades facultatives. |
|
11_ Legislació sobre residus, envasos i embalatges |
|
12_ Legislació sobre afluents i aigües residuals. |
|
13_ Agricultura Integrada |
|
14_La traçabilitat |
|
Metodologías :: Pruebas |
|
Competencias |
(*) Horas en clase
|
Horas fuera de clase
|
(**) Horas totales |
Actividades introductorias |
|
2 |
0 |
2 |
Sesión magistral |
|
28 |
42 |
70 |
Trabajos |
|
0 |
10 |
10 |
Atención personalizada |
|
1 |
0 |
1 |
|
|
(*) En el caso de docencia no presencial, serán las horas de trabajo con soporte virtual del profesor. (**) Los datos que aparecen en la tabla de planificación son de carácter orientativo, considerando la heterogeneidad de los alumnos |
Metodologías
|
descripción |
Actividades introductorias |
Descripció breu del temari |
Sesión magistral |
Exposició dels continguts de l'assignatura |
Trabajos |
L'alumne haurà de fer un treball sobre qualsevol dels temes explicats a classe o algun text o circumstància que comprengui legislació que afecta l’enologia, la viticultura, les indústries agràries, etc. |
Atención personalizada |
L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant l'horari d'atenció dels professors |
descripción |
L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant l'horari d'atenció dels professors. |
Metodologías |
Competencias
|
descripción |
Peso |
|
|
|
|
Trabajos |
|
L'avaluació de l'assignatura es fa amb un treball INDIVIDUAL
TEMA: Qualsevol dels explicats a classe o algun text o circumstancia que comprengui legislació que afecta l’enologia, la viticultura, les indústries agràries, etc.
TEXT :
1. INTRODUCCIÓ (exposició del tema que t'ha motivat)
2. DESPLEGAMENT comentaris sobre la legislació
3. CONCLUSIONS , com t'afecta en el teu cas, a que t'obliga, etc.
4. OPINIÓ PERSONAL
5. ANNEXES
OBJECTIU i CRITERIS DE VALORACIÓ
1. Interès del tema
2. capacitat de l’alumne per trobar la legislació que l'afecta
3. legislació posada al dia
4. capacitat de comprendre aquesta legislació i la interpretació que s’en fa
5. opinió personal
PRESENTACIÓ: a presentar quan es vulgui, sempre abans del dia d’examen fixat al calendari escolar.
NO ES UN TREBALL D'ENOLOGIA NI DE GESTIÓ es un treball de LEGISLACIÓ
TOT PLEGAT ENTRE 10 i 40 PLANES NO MES!! |
100% |
Otros |
|
|
|
|
Otros comentarios y segunda convocatoria |
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |
Básica |
|
|
Complementaria |
|
|
Asignaturas que se recomienda haber cursado previamente |
ENOLOGÍA GENERAL I/19224106 | ENOLOGÍA GENERAL II/19224115 |
|
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |
|