Type A
|
Code |
Competences Specific | | A3 |
Use quality criteria and knowledge of edaphology, climatology and viniculture to monitor raw material production in accordance with the regulations |
| A11 |
Design a marketing plan in the field of wine production |
Type B
|
Code |
Competences Transversal |
Type C
|
Code |
Competences Nuclear |
Type A
|
Code |
Learning outcomes |
| A3 |
Conèixer la legislació vitivinícola espanyola
Conèixer la legislació vitivinícola comunitària
| | A11 |
Adquirir els coneixements necessaris en les tècniques de comunicació, promoció i distribució dels vins d'una empresa
|
Type B
|
Code |
Learning outcomes |
Type C
|
Code |
Learning outcomes |
Topic |
Sub-topic |
1 – Legislació espanyola. Antecedents. La nova legislació Llei 24/2003 |
|
2 – La protecció de la qualitat. Els C.R D.O. de vi i altres productes |
|
3 – Els vins especials: sangria, sidra,aperitius, generosos, brandy, vinagre, etc. |
|
4 _ Legislació que afecta les Indústries Agràries. |
|
5 _ Legislació Catalana. Llei 15/2002. l’INCAVI. |
|
6 _ Legislació específica sobre vinyes. Les plantacions. Les produccions. |
|
7 _ Legislació de la U.E.. Organització general. Els Reglaments |
|
8 _ La P.A.C. i la O.C.M. Altres disposicions. |
|
9 _ El Codi Alimentari. Additius, edulcorants, colorants, etc |
|
10 _L’etiquetat i presentació dels vins. Dades obligatòries i dades facultatives. |
|
11_ Legislació sobre residus, envasos i embalatges |
|
12_ Legislació sobre afluents i aigües residuals. |
|
13_ Agricultura Integrada |
|
14_La traçabilitat |
|
Methodologies :: Tests |
|
Competences |
(*) Class hours
|
Hours outside the classroom
|
(**) Total hours |
Introductory activities |
|
2 |
0 |
2 |
Lecture |
|
28 |
42 |
70 |
Assignments |
|
0 |
10 |
10 |
Personal attention |
|
1 |
0 |
1 |
|
|
(*) On e-learning, hours of virtual attendance of the teacher. (**) The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students. |
Methodologies
|
Description |
Introductory activities |
Descripció breu del temari |
Lecture |
Exposició dels continguts de l'assignatura |
Assignments |
L'alumne haurà de fer un treball sobre qualsevol dels temes explicats a classe o algun text o circumstància que comprengui legislació que afecta l’enologia, la viticultura, les indústries agràries, etc. |
Personal attention |
L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant l'horari d'atenció dels professors |
Description |
L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant l'horari d'atenció dels professors. |
Methodologies |
Competences
|
Description |
Weight |
|
|
|
|
Assignments |
|
L'avaluació de l'assignatura es fa amb un treball INDIVIDUAL
TEMA: Qualsevol dels explicats a classe o algun text o circumstancia que comprengui legislació que afecta l’enologia, la viticultura, les indústries agràries, etc.
TEXT :
1. INTRODUCCIÓ (exposició del tema que t'ha motivat)
2. DESPLEGAMENT comentaris sobre la legislació
3. CONCLUSIONS , com t'afecta en el teu cas, a que t'obliga, etc.
4. OPINIÓ PERSONAL
5. ANNEXES
OBJECTIU i CRITERIS DE VALORACIÓ
1. Interès del tema
2. capacitat de l’alumne per trobar la legislació que l'afecta
3. legislació posada al dia
4. capacitat de comprendre aquesta legislació i la interpretació que s’en fa
5. opinió personal
PRESENTACIÓ: a presentar quan es vulgui, sempre abans del dia d’examen fixat al calendari escolar.
NO ES UN TREBALL D'ENOLOGIA NI DE GESTIÓ es un treball de LEGISLACIÓ
TOT PLEGAT ENTRE 10 i 40 PLANES NO MES!! |
100% |
Others |
|
|
|
|
Other comments and second exam session |
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |
Basic |
|
|
Complementary |
|
|
Subjects that it is recommended to have taken before |
GENERAL OENOLOGY I/19224106 | GENERAL OENOLOGY II/19224115 |
|
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |
|