IDENTIFYING DATA 2020_21
Subject (*) THE BEER SECTOR Code 19625216
Study programme
Fermented Beverages (2014)
Cycle 2nd
Descriptors Credits Type Year Period
3 Optional 1Q
Language
Castellà
Department Biochemistry and Biotechnology
Coordinator
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
E-mail miquel-angel.rius@urv.cat
Lecturers
RIUS VICENTE, MIQUEL-ÀNGEL
Web
General description and relevant information En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.

Competences
Type A Code Competences Specific
 A2 Relate the different types of fermented beverage to the raw material and production method and relate them to the sensory characteristics of the final product
Type B Code Competences Transversal
 CT2 Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació.
Type C Code Competences Nuclear

Learning outcomes
Type A Code Learning outcomes
 A2 Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa.
Type B Code Learning outcomes
 CT2 Dominar les eines per gestionar la pròpia identitat i les activitats en un entorn digital i un context científic i acadèmic. (Ser digital)
Cercar i obtenir informació de manera autònoma amb criteris de rellevància, fiabilitat i pertinença, que sigui útil per crear coneixement. (Cercar)
Organitzar la informació amb les eines adients (en línia i presencials), per garantir-ne l’actualització, la recuperació i el tractament, a fi de reutilitzar-les en futurs projectes. (Organitzar)
Type C Code Learning outcomes

Contents
Topic Sub-topic

Planning
Methodologies  ::  Tests
  Competences (*) Class hours
Hours outside the classroom
(**) Total hours
Introductory activities
A2
1 1 2
Lecture
A2
15 45 60
Laboratory practicals
A2
CT2
2 2 4
Presentations / oral communications
A2
CT2
1 5 6
Personal attention
1 1 2
 
Short-answer objective tests
A2
1 0 1
 
(*) On e-learning, hours of virtual attendance of the teacher.
(**) The information in the planning table is for guidance only and does not take into account the heterogeneity of the students.

Methodologies
Methodologies
  Description
Introductory activities
Lecture
Laboratory practicals
Presentations / oral communications
Personal attention

Personalized attention
Description

Assessment
Methodologies Competences Description Weight        
Lecture
A2
50%
Laboratory practicals
A2
CT2
10%
Presentations / oral communications
A2
CT2
30%
Short-answer objective tests
A2
10%
Others  
 
Other comments and second exam session

L'assignatura té convocatòria única.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.


Sources of information

Basic

Complementary

Recommendations


(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.