DADES IDENTIFICATIVES
2008_09
Assignatura
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA
Codi
19042211
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
0
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
VEGAS PÉREZ, CARLOS ALFREDO
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els diferents vessants biotecnològics aplicats a l'enologia, com la millora de microorganismes o els avenços en aplicacions tecnològiques de la utilització de microorganismes o enzims.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions