DADES IDENTIFICATIVES
2006_07
Assignatura
DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS
Codi
19042207
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Quimica
Coordinador/a
GUELL SAPERAS, M? DEL CARMEN
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
laura.garcial@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
Professors/es
LOPEZ BONILLO, FRANCISCO
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRE MALLOFRE, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant
L'alumne ha de conèixer els productes i subproductes derivats del vi, les seves característiques i propietats. - Calcular sistemes de destil•lació per aplicar a l'elaboració d’aiguardents. - Elaboració aiguardents i vinagres.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions