Primer Curs | ||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19625105 | AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19625101 | BEGUDES FERMENTADES | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19625104 | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19625103 | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19625102 | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19625401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | 2Q |
Pràctiques Externes obligatòria | 9 |
19625301 | TREBALL FI DE MÀSTER | AN |
Treball fi de màster | 15 |
Optativa | ||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19625202 | ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA | 1Q |
Optativa | 3 |
19625204 | AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS | 1Q |
Optativa | 3 |
19625206 | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | 1Q |
Optativa | 3 |
19625216 | EL SECTOR CERVESER | 1Q |
Optativa | 3 |
19625203 | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | 1Q |
Optativa | 3 |
19625205 | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | 1Q |
Optativa | 3 |
19625207 | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | 1Q |
Optativa | 3 |
19625209 | ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA | 2Q |
Optativa | 3 |
19625220 | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | 2Q |
Optativa | 3 |
19625217 | MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT | 2Q |
Optativa | 3 |
19625219 | MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA | 2Q |
Optativa | 3 |
19625218 | TECNOLOGIA CERVESERA | AN |
Optativa | 9 |
Complements formació | ||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19224107 | ANÀLISI SENSORIAL I | 1Q |
Obligatòria | 3 |
19224106 | ENOLOGIA GENERAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 |
19224113 | ANÀLISI SENSORIAL II | 2Q |
Obligatòria | 3 |