Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19605101
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
Únic anual
Obligatòria
3
19605301
TREBALL DE FI DE MÀSTER
Únic anual
Treball fi de màster
30
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19605223
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS
Únic anual
Optativa
3
19605215
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
Únic anual
Optativa
3
19605214
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
Únic anual
Optativa
3
19605210
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI
Únic anual
Optativa
3
19605226
DISSENY DE CELLER
Únic anual
Optativa
3
19605221
ELABORACIÓ DE VINS
Únic anual
Optativa
3
19605225
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE
Únic anual
Optativa
3
19605220
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
Únic anual
Optativa
3
19605222
FONAMENTS DE LA QUÍMICA I ANÀLISI ENOLÒGIQUES
Únic anual
Optativa
3
19605224
FONAMENTS DE VITICULTURA
Únic anual
Optativa
3
19605204
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA
Únic anual
Optativa
3
19605212
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
Únic anual
Optativa
3
19605202
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI
Únic anual
Optativa
3
19605227
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS
Únic anual
Optativa
3
19605211
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA
Únic anual
Optativa
3
19605213
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC
Únic anual
Optativa
3
19605201
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
Únic anual
Optativa
3
19605228
VINS DEL MÓN
Únic anual
Optativa
3