Primer Curs
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625105
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA
1Q
Obligatòria
3
19625101
BEGUDES FERMENTADES
1Q
Obligatòria
3
19625104
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES
1Q
Obligatòria
3
19625103
QUIMIOMETRIA APLICADA A VINS I ALIMENTS
1Q
Obligatòria
3
19625102
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
1Q
Obligatòria
3
19625401
PRÀCTIQUES EXTERNES
2Q
Pràctiques Externes obligatòria
9
19625301
TREBALL FI DE MÀSTER
AN conv. única
Treball fi de màster
15
Optativa
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19625202
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
1Q
Optativa
3
19625204
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
1Q
Optativa
3
19625206
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
1Q
Optativa
3
19625216
EL SECTOR CERVESER
1Q
Optativa
3
19625203
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
1Q
Optativa
3
19625205
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
1Q
Optativa
3
19625207
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
1Q
Optativa
3
19625220
ANÀLISI SENSORIAL I EVOLUCIÓ DEL PRODUCTE
2Q
Optativa
3
19625213
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL.
2Q
Optativa
3
19625201
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
2Q
Optativa
3
19625221
GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING
2Q
Optativa
3
19625208
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
2Q
Optativa
3
19625217
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT
2Q
Optativa
3
19625219
MICROBIOLOGIA I GESTIÓ D'INÒCULS EN LA INDÚSTRIA CERVESERA
2Q
Optativa
3
19625214
REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM
2Q
Optativa
3
19625218
TECNOLOGIA CERVESERA
AN
Optativa
6
Complements formació
Codi
Nom
Període
Tipus
Crèd.
19214102
QUÍMICA ENOLÒGICA
1Q
Obligatòria
6
19214107
VITICULTURA
1Q
Obligatòria
6
19214127
CULTURA VITIVINÍCOLA
2Q
Obligatòria
5
19214113
ENOLOGIA GENERAL I
2Q
Obligatòria
6
19214111
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
2Q
Obligatòria
9
19214114
ANÀLISI SENSORIAL I
AN
Obligatòria
6