Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19625105 |
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19625101 |
BEGUDES FERMENTADES |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19625104 |
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19625103 |
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19625102 |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19625401 |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
2Q
|
Pràctiques Externes obligatòria |
9 |
19625301 |
TREBALL FI DE MÀSTER |
AN
|
Treball fi de màster |
15 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19625202 |
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625204 |
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625206 |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625216 |
EL SECTOR CERVESER |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625203 |
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625205 |
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625207 |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
1Q
|
Optativa |
3 |
19625209 |
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA |
2Q
|
Optativa |
3 |
19625220 |
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA |
2Q
|
Optativa |
3 |
19625217 |
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT |
2Q
|
Optativa |
3 |
19625219 |
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA |
2Q
|
Optativa |
3 |
19625218 |
TECNOLOGIA CERVESERA |
AN
|
Optativa |
9 |
Complements formació |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19224107 |
ANÀLISI SENSORIAL I |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19224106 |
ENOLOGIA GENERAL I |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19224113 |
ANÀLISI SENSORIAL II |
2Q
|
Obligatòria |
3 |