Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19042001 |
BIOLOGIA DE LA VINYA |
Primer
|
Troncal |
6 |
19042006 |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Primer
|
Troncal |
13.5 |
19042004 |
COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI |
Primer
|
Troncal |
4.5 |
19042005 |
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC |
Segon
|
Troncal |
9 |
19042012 |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Segon
|
Troncal |
4.5 |
19042009 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES ENOLÒGIQUES |
Segon
|
Troncal |
6 |
19042007 |
ENOLOGIA GENERAL |
Anual
|
Troncal |
13.5 |
19042003 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA |
Anual
|
Troncal |
9 |
19042002 |
VITICULTURA |
Anual
|
Troncal |
9 |
Segon Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19042010 |
ECONOMIA I GESTIÓ DE L'EMPRESA VITIVINÍCOLA |
Primer
|
Troncal |
9 |
19042008 |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
Primer
|
Troncal |
4.5 |
19042011 |
NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA |
Primer
|
Troncal |
4.5 |
19042101 |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19042013 |
PRÀCTICUM |
Anual
|
Troncal |
9 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19042210 |
ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042208 |
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042211 |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042205 |
CRIANÇA I ENVELLIMENT DE VINS |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042207 |
DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042204 |
ECOFISIOLOGIA DE LA VINYA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042203 |
FACTORS EXTERNS DE LA PRODUCCIÓ VITÍCOLA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042212 |
MICOLOGIA VITIVINÍCOLA |
Primer
|
Optativa |
4.5 |
19042213 |
DISSENY I PLANIFICACIÓ PRODUCTIVA DE CELLERS |
Segon
|
Optativa |
4.5 |
19042209 |
LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS |
Segon
|
Optativa |
4.5 |