Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214005 |
BIOLOGIA |
Primer
|
Formació bàsica |
6 |
19214004 |
ESTADÍSTICA |
Primer
|
Formació bàsica |
6 |
19214001 |
MATEMÀTIQUES |
Primer
|
Formació bàsica |
9 |
19214006 |
BIOLOGIA CEL·LULAR |
Segon
|
Formació bàsica |
6 |
19214008 |
BIOQUÍMICA |
Segon
|
Formació bàsica |
6 |
19214002 |
FÍSICA |
Segon
|
Formació bàsica |
9 |
19214007 |
GENÈTICA |
Segon
|
Formació bàsica |
6 |
19214003 |
QUÍMICA |
Anual
|
Formació bàsica |
12 |
Segon Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214106 |
EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES |
Primer
|
Obligatòria |
3 |
19214120 |
MICROBIOLOGIA |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214102 |
QUÍMICA ENOLÒGICA |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214107 |
VITICULTURA |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214113 |
ENOLOGIA GENERAL I |
Segon
|
Obligatòria |
6 |
19214111 |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Segon
|
Obligatòria |
9 |
19214121 |
OPERACIONS BÀSIQUES |
Segon
|
Obligatòria |
6 |
19214101 |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
19214114 |
ANÀLISI SENSORIAL I |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
19214105 |
BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
Tercer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214125 |
ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214115 |
ENOLOGIA GENERAL II |
Primer
|
Obligatòria |
3 |
19214112 |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214117 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA |
Primer
|
Obligatòria |
6 |
19214122 |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
Segon
|
Obligatòria |
6 |
19214123 |
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI |
Segon
|
Obligatòria |
3 |
19214109 |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Segon
|
Obligatòria |
3 |
19214118 |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Segon
|
Obligatòria |
6 |
19214108 |
VITICULTURA DE PRECISIÓ |
Segon
|
Obligatòria |
3 |
19214103 |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
19214116 |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
19214110 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA |
Anual
|
Obligatòria |
6 |
Quart Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214126 |
MARKETING VITIVINÍCOLA |
Primer
|
Obligatòria |
3 |
19214401 |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
Primer
|
Pràctiques Externes obligatòria |
12 |
19214119 |
CRIANÇA I ENVELLIMENTS DELS VINS |
Segon
|
Obligatòria |
6 |
19214127 |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Segon
|
Obligatòria |
5 |
19214104 |
GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Segon
|
Obligatòria |
5 |
19214124 |
GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Segon
|
Obligatòria |
5 |
19214128 |
NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA |
Segon
|
Obligatòria |
3 |
19214301 |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Anual
|
Treball fi de grau |
6 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214204 |
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS |
Primer
|
Optativa |
3 |
19214206 |
EL VI COM ALIMENT |
Primer
|
Optativa |
3 |
19214203 |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Primer
|
Optativa |
3 |
19214205 |
BIOTECNOLOGIA VEGETAL |
Segon
|
Optativa |
3 |
19214207 |
CARACTERITZACIÓ ESTRUCTURAL DE COMPOSTOS ORGÀNICS D'INTERÈS EN ENOLOGIA |
Segon
|
Optativa |
3 |
19214209 |
LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Segon
|
Optativa |
3 |
19214208 |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
Segon
|
Optativa |
3 |
19214202 |
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I |
Anual
|
Optativa |
3 |
19214211 |
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II |
Anual
|
Optativa |
3 |