Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214005 |
BIOLOGIA |
1Q
|
Formació bàsica |
6 |
19214004 |
ESTADÍSTICA |
1Q
|
Formació bàsica |
6 |
19214001 |
MATEMÀTIQUES |
1Q
|
Formació bàsica |
9 |
19214006 |
BIOLOGIA CEL·LULAR |
2Q
|
Formació bàsica |
6 |
19214008 |
BIOQUÍMICA |
2Q
|
Formació bàsica |
6 |
19214002 |
FÍSICA |
2Q
|
Formació bàsica |
9 |
19214007 |
GENÈTICA |
2Q
|
Formació bàsica |
6 |
19214003 |
QUÍMICA |
AN
|
Formació bàsica |
12 |
Segon Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214106 |
EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19214120 |
MICROBIOLOGIA |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214102 |
QUÍMICA ENOLÒGICA |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214107 |
VITICULTURA |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214113 |
ENOLOGIA GENERAL I |
2Q
|
Obligatòria |
6 |
19214111 |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
2Q
|
Obligatòria |
9 |
19214121 |
OPERACIONS BÀSIQUES |
2Q
|
Obligatòria |
6 |
19214101 |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I |
AN
|
Obligatòria |
6 |
19214114 |
ANÀLISI SENSORIAL I |
AN
|
Obligatòria |
6 |
19214105 |
BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA |
AN
|
Obligatòria |
6 |
Tercer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214125 |
ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214115 |
ENOLOGIA GENERAL II |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19214112 |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214117 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA |
1Q
|
Obligatòria |
6 |
19214122 |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
2Q
|
Obligatòria |
6 |
19214123 |
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI |
2Q
|
Obligatòria |
3 |
19214109 |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
2Q
|
Obligatòria |
3 |
19214118 |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
2Q
|
Obligatòria |
6 |
19214108 |
VITICULTURA DE PRECISIÓ |
2Q
|
Obligatòria |
3 |
19214103 |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
AN
|
Obligatòria |
6 |
19214116 |
ANÀLISI SENSORIAL II |
AN
|
Obligatòria |
6 |
19214110 |
PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA |
AN
|
Obligatòria |
6 |
Quart Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214126 |
MARKETING VITIVINÍCOLA |
1Q
|
Obligatòria |
3 |
19214401 |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
1Q
|
Pràctiques Externes obligatòria |
12 |
19214119 |
CRIANÇA I ENVELLIMENTS DELS VINS |
2Q
|
Obligatòria |
6 |
19214127 |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
2Q
|
Obligatòria |
5 |
19214104 |
GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
2Q
|
Obligatòria |
5 |
19214124 |
GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
2Q
|
Obligatòria |
5 |
19214128 |
NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA |
2Q
|
Obligatòria |
3 |
19214301 |
TREBALL DE FI DE GRAU |
AN
|
Treball fi de grau |
6 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19214204 |
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS |
1Q
|
Optativa |
3 |
19214206 |
EL VI COM ALIMENT |
1Q
|
Optativa |
3 |
19214203 |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
1Q
|
Optativa |
3 |
19214213 |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214214 |
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214217 |
CREANT VALOR AL MÓN DEL VI |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214216 |
EINES D'ANÀLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214208 |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214215 |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME |
2Q
|
Optativa |
3 |
19214202 |
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I |
AN
|
Optativa |
3 |
19214211 |
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II |
AN
|
Optativa |
3 |