Primer Curs |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19605101 |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Únic anual
|
Obligatòria |
3 |
19605301 |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Únic anual
|
Treball fi de màster |
30 |
Optativa |
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. |
19605223 |
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605215 |
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605214 |
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605210 |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605226 |
DISSENY DE CELLER |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605221 |
ELABORACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605225 |
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605220 |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605222 |
FONAMENTS DE LA QUÍMICA I ANÀLISI ENOLÒGIQUES |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605224 |
FONAMENTS DE VITICULTURA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605204 |
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605212 |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605202 |
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605227 |
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605211 |
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605213 |
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605201 |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Únic anual
|
Optativa |
3 |
19605228 |
VINS DEL MÓN |
Únic anual
|
Optativa |
3 |