Enologia (2006) |
Assignatures |
BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 | |||||||||||||||||
Assignatura | BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 195131103 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
13.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquimica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | ||||||||||||||||
Professors/es | |
|||||||||||||||||
Web | http://www.sre.urv.es/ | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic. | |||||||||||||||||
|