2006_07
2006_07
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
Guia docent
Facultat d`Enologia
A
A
A
català
Ensenyaments
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
2on Cicle
Enologia (2003)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
Màsters
Enologia (2006)
Enologia (2006)
Assignatures
VITICULTURA
DADES IDENTIFICATIVES
2006_07
Assignatura
VITICULTURA
Codi
195131104
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
9
Obligatòria
Primer
Únic anual
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Prerequisits
Departament
Bioquimica i Biotecnologia
Coordinador/a
VILLARROYA SERAFINI, AGUSTI
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els fonaments tècnics i els principals criteris en la realització de les diferents operacions del conreu i presa de decissions de l'explotació vitícola.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions