2006_07
2006_07
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
Guia docent
Facultat d`Enologia
A
A
A
català
Ensenyaments
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
2on Cicle
Enologia (2003)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
Màsters
Enologia (2006)
Enologia (2003)
Assignatures
DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS
DADES IDENTIFICATIVES
2006_07
Assignatura
DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS
Codi
19042207
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Prerequisits
Departament
Enginyeria Quimica
Coordinador/a
GUELL SAPERAS, M? DEL CARMEN
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
laura.garcial@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
Professors/es
LOPEZ BONILLO, FRANCISCO
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRE MALLOFRE, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant
L'alumne ha de conèixer els productes i subproductes derivats del vi, les seves característiques i propietats. - Calcular sistemes de destil•lació per aplicar a l'elaboració d’aiguardents. - Elaboració aiguardents i vinagres.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions