Enologia (2003) |
Assignatures |
LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Codi | 19042209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Gestionar el sistema de qualitat del laboratori | A3 A4 A12 |
B1 B5 B8 |
C5 |
Conèixer la normativa i reglamentació vigent relacionada amb el control i l’avaluació de la qualitat dels productes agroalimentaris | A3 A4 A5 A7 A13 |
B8 |
C4 |
Conscienciejar-se de la necessitat d’implantar un sistema de qualitat en les empreses agroalimentàries i els seus laboratoris | A3 A4 A5 A7 A13 |
B2 B3 B5 B6 B8 B9 |
C3 C4 |
Controlar eficientment de la qualitat en els resultats que es generen en un laboratori d’àmbit agroalimentari | A3 A4 A13 |
B2 B3 B5 B6 B7 B8 B9 |
C3 C4 |