2006_07
2006_07
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
Guia docent
Facultat d`Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
2on Cicle
Enologia (2003)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
Màsters
Enologia (2006)
Enologia (2003)
Assignatures
MICOLOGIA VITIVINÍCOLA
DADES IDENTIFICATIVES
2006_07
Assignatura
MICOLOGIA VITIVINÍCOLA
Codi
19042212
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Ciencies Mediques Basiques
Coordinador/a
GENE DIAZ, JOSEPA
Adreça electrònica
josepa.gene@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
Professors/es
GENE DIAZ, JOSEPA
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
Web
Descripció general i informació rellevant
És una assignatura que té com a objectiu principal donar a l’alumne els coneixements teòrics-pràctics necessaris pel reconeixement i identificació dels fongs relacionats amb la vinya, bàsicament fongs patògens.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions