Enologia (2006) |
Assignatures |
BIOLOGIA DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | BIOLOGIA DE LA VINYA | Codi | 195131102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Activitats Introductòries | oral | 1% |
|
Sessió Magistral | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes curtes | 80% | |
Presentacions / exposicions | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes curtes | 5% | |
Treballs | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes curtes | 5% | |
Proves objectives de preguntes curtes | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes test | 5% | |
Proves de Desenvolupament | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes curtes | 1% | |
Altres | S'avaluarà amb unúnic examen general de preguntes curtes |
3% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Examen final (100%): Prova que combina preguntes de desenvolupament i objectives, treball amb presentació i altres |