Enologia (2006) |
Assignatures |
ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA |
Pla específic d'actuació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA | Codi | 195131208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
30 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Procediments de selecció |
Planificació | Pla específic d'actuació | Mecanismes coordinació/seguiment |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura. Distribució dels alumnes a les empreses. Explicació en què consisteix el treball a presentar |
Selecció de posició de pràctiques | Presentació de les empreses: Descripció de les tasques a desenvolupar a cadasquna |
Estada / execució de pràctiques | Incorporació plena a l'empresa per un mínim de 19 setmanes |
Treballs | Presentar un pla estratègic de l'empresa per ocupar nous mercats i assegurar vendes en els actuals. |
Relació amb el tutor de pràctiques intern | Consulta amb el tutor intern sobre problemes en el desenvolupament de les pràctiques |
Relació amb el tutor de pràctiques extern | Consultes amb el responsable de l'empresa |
Mecanismes de coordinació i seguiment | Coordianció entre els dos tutors i l'alumne amb l'objecte de poder avançar en el desenvolupament de l'assignatura |