Enologia (2003) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIT |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIT | Codi | 19042208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1 Coneixement de les notes d’aromes i de gustos més habituals en els vins | 1.1 Reconeixement d’aquestes notes a cegues. 1.2 Reconeixement de les notes dins els vins. 1.3 Expressió de les sensacions. 1.4 Descripció de les sensacions. |
2. Exercicis pràctics d’avaluació. | 2.1 Gustos i aromes |
3. Anàlisi de diferents vins. | 3.1 Analisi de diferents vins de les D.O. espanyoles 3.2 Analisi de diferentes vins de altres D.O. mundials |