2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe Hores fora de classe (**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
 
Sessió Magistral
10 20 30
Pràctiques a laboratoris
30 15 45
Fòrums de discussió
0 10 10
Resolució de problemes, exercicis
10 20 30
 
Atenció personalitzada
0.5 0 0.5
 
Proves de Desenvolupament
1 0 1
Proves objectives de preguntes curtes
0.5 0 0.5
Proves objectives de tipus test
0.5 0 0.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat