Codi |
|
A1 |
Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic. |
A2 |
Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
A13 |
Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic. |
A14 |
Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a un departament universitari per tal de desenvolupar les tasques pròpies d’una Tesis doctoral. |
A17 |
La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats. |
A18 |
Conèixer i comprendre els sistemes d’anàlisi estadística, tractament gràfic de dades i gestió d’informació aplicats al camp de la recerca en enologia. |
A19 |
La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats. |
A20 |
L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena. |
B2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
B3 |
Flexibilitat. Disponibilitat per a l’adaptació en ambients canviants. |
B4 |
Resoldre problemes de manera efectiva. |
B7 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
B8 |
Considerar l’ètica i la integritat intel•lectual com a valors essencials a la pràctica professional. |
B14 |
Aprendre a aprendre. |
B16 |
Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat. |
C1 |
Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
C2 |
Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
C3 |
Desenvolupament d’una perspectiva global del món en l’àrea específica on s’ubica el postgrau. |