Enologia (2006) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Codi | 195131217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els diferents mètodes de producció de vinagre i les accions que es poden practicar per a optimitzar el procés | AC1 AC2 AR1 AR5 AR6 AR7 AR8 |
BC2 BC3 BC4 BC6 BC12 BC14 |
CC1 CC2 CC3 |
Aprendre les tècniques necessàries pel control microbiològic del procés d'acetificació | AC1 AC2 AR2 AR5 AR6 AR7 AR8 |
BC2 BC4 BC6 BC7 BC12 BC14 |
CC1 CC2 CC3 |
Conèixer les tècniques moleculars per a la identificació dels microorganismes responsables del procés | AC1 AC2 AR5 AR6 AR7 AR8 |
BC2 BC4 BC6 BC7 BC12 |
CC1 CC2 CC3 |