2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC
   Competències
Codi  
A1 Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic.
A2 Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi.
A13 Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic.
A14 Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a un departament universitari per tal de desenvolupar les tasques pròpies d’una Tesis doctoral.
A15 La concepció, planificació, execució i direcció de projectes de R+D+I.
A16 L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia.
A17 La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats.
A18 Conèixer i comprendre els sistemes d’anàlisi estadística, tractament gràfic de dades i gestió d’informació aplicats al camp de la recerca en enologia.
A19 La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats.
A20 L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena.
B1 Creativitat. Desenvolupar idees i projectes originals.
B2 Treballar autònomament amb iniciativa.
B4 Resoldre problemes de manera efectiva.
B7 Actuar amb un esperit crític i responsable.
B14 Aprendre a aprendre.
B15 Planificació i organització.
C1 Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.
C2 Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.
C3 Desenvolupament d’una perspectiva global del món en l’àrea específica on s’ubica el postgrau.
C4 Desenvolupament d’habilitats informacionals.