Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19042211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
20 | 40 | 60 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 22.5 | 37.5 | |||||
Seminaris |
|
4 | 6 | 10 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1.5 | 0 | 1.5 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 0 | 1 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |