Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 19031203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l'assignatura |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d'un àmbit de coneixement en un context determinat. Simulacions a través dels diferents laboratoris. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Fòrums de discussió | Activitat, a través de les TIC, on es debaten temes d'actualitat relacionats amb l'àmbit acadèmic i/o professional |
Treballs | Treballs que realitza l'alumne |
Presentacions / exposicions | Exposició oral d'un tema per part dels alumnes d'un tema concret (prèvia presentració del treball escrit) |