2009_10
2009_10
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2006)
1er Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1er i 2on Cicle
Biotecnologia (2005)
2on Cicle
Enologia (2003)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Biotecnologia (2005)
Assignatures
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
Codi
19052224
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica
mariacinta.blade@urv.cat
gemma.pujol@urv.cat
luismelchor.gallart@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
PUJOL PERPIÑA, GEMMA
GALLART MILLAN, LUIS MELCHOR
Web
http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Diferents tipus d'aliments, nous aliments (aliments transgènics i funcionals) i seguretat alimentaria
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent