Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19214120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Conèixer i comprendre de forma integrada els organismes a nivell molecular, cel•lular i metabòlic. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |