Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
3 | 0 | 3 | |||||
Seminaris |
|
9 | 10 | 19 | |||||
Treballs |
|
6 | 60 | 66 | |||||
Sessió Magistral |
|
20 | 40 | 60 | |||||
Atenció personalitzada |
|
4 | 0 | 4 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |