Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció al curs: organització i programació docent |
Seminaris | Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals: presentació dels debats més rellevants |
Treballs | Realització de treballs teòrics i preguntes curtes sobre les unitats temàtiques |
Sessió Magistral | Presentació unitats temàtiques |